0%

WIJ ZIJN MERCIYES EEN GROEP

Cultuur van ons bedrijf

Onze vakmannen en vakvrouwen werken in een cultuur van sociale omgang, integriteit, samenwerking en openheid. Door te focussen op een continue ontwikkeling van onze medewerkers, en door op professionele manier om te gaan met webdevelopment, willen we als internetbureau vooroplopen in de branche.

Werken is leuk en geld verdienen ook. Maar dat kan op talloze manieren. We investeren graag in concepten en producten die een bijdrage leveren aan de maatschappij.

ONZE TEAM SKILLS

Development
Design
Marketing
Print/drukwerk
Social media

Design & Interactie

Design & Interactie

Bij elke website steeds weer de juiste mix van identiteit, emotie, interactie, usability en experience.

Hosting & Beheer

Hosting & Beheer

Ook na live gang jouw aanspreekpunt voor technisch beheer en hosting van je website.

Strategie & Concept

Strategie & Concept

Merciyes vertaalt bedrijfsstrategieën en communicatieplannen naar online strategieën en internetconcepten.

e-Commerce

e-Commerce

Merciyes Full service e-commerce dienstverlening gericht op het behalen van online doelstellingen en het optimaliseren van conversies. Een optimale e-Commerce oplossing

WE LOVE OUR CLIENTS

Doeltreffend, gebruiksvriendelijk, helder en overzichtelijk. Dat is waar wij voor staan. Een website moet verkopen! Daarnaast moet het niet alleen mooi zijn, maar ook goed functioneren. Onze websites bevatten standaard een CMS, zodat u zelf uw website eenvoudig kunt beheren! lees meer..

Het begint allemaal met een logo en een huisstijl, die voor een betere naamsbekendheid zorgen. Ook vertaalt een logo en een huisstijl uw bedrijfsvisie: dit geeft al gelijk een goede en stevige indruk naar uw klant toe. lees meer…

Uw bedrijf of dienst presenteren met folders, flyers en posters ? Wilt u een evenement of product promoten? Of heeft uw restaurant een menukaart nodig? Dit kan allemaal! lees meer…

Een nieuwe campagne, een jubileum, een nieuw product in de markt zetten of gaat u nieuwe dienst aanbieden? Hoe bereikt u zo effectief mogelijk u doelgroep? Zo kunt u voor een hoge ‘exposure’ met zo weinig mogelijk middelen kiezen voor Guerrillamarketing. Maar heeft u al gedacht hoe u uw campagne crossmediaal gaat wegzetten? Wij geven u graag advies over hoe u dit het beste kan aanpakken, vul gerust onze contactformulier in.

Wij kunnen nog meer voor u ontwerpen. Denk maar eens aan notitieblokken, banners of stickers. Neem gerust contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

pattern
http://merciyes.nl/wp-content/themes/yunik-installable/
http://merciyes.nl/
#EDB44D
style1
scrollauto
Loading posts...
#f0f0f0
on
none
loading
#f0f0f0
Sort Gallery
http://merciyes.nl/wp-content/themes/yunik-installable
on
no
yes
off
on
Newsletter Input text
on
off