0%

Logo`s en huisstijlen

HomeLogo`s en huisstijlen

Logo’s en huisstijlen

Ondernemen begint met een logo en een huisstijl. Merciyes Media helpt u met het vergroten van uw naamsbekendheid en creëert de juiste ‘look & feel’ voor uw bedrijf. Een sprankelend visitekaartje en een helder logo zorgen voor een daadkrachtige eerste indruk naar (potentiële) klanten.

Merciyes Media huisstijl

Niets is zo persoonlijk als een huisstijl. Met een huisstijl krijgt uw onderneming een gezicht, een visuele buitenkant. Een goede huisstijl moet daarom een perfecte afspiegeling zijn van de kernwaarden van uw bedrijf. En die afspiegeling begint met een passende logo.

Merciyes Media logo

Merciyes Media ontwikkelt uw huisstijl en begint daarom met een logo dat bij u past. Als het logo naar uw wens ontworpen is, werken we dit uit in uw andere huisstijldragers, zoals uw  briefpapier, visitekaartje en enveloppen. Het resultaat? Een herkenbare visualisatie van uw onderneming!

Folders, flyers, posters

Een evenement promoten? Een nieuw product onder de aandacht brengen? Uw bedrijf presenteren aan uw doelgroep? Met een poster, folder of flyer zorgt u voor meer naamsbekendheid en bouwt u aan een positief bedrijfsimago. Merciyes Media ondersteunt uw marketingactiviteiten met folders, flyers en posters die bij uw bedrijf, product of evenement passen.

En meer….

Wij kunnen uiteraard veel meer voor u ontwerpen, van flyers, visitekaartjes, tot complete websites. U kunt het zo gek niet bedenken of wij ontwerpen het!

Logo`s

Merciyes Media ontwikkelt uw huisstijl en begint daarom met een logo dat bij u past. Als het logo naar uw wens ontworpen is, werken we dit uit in andere huisstijl dragers.

Huisstijlen

Met een huisstijl krijgt uw onderneming een gezicht, een visuele buitenkant. Een goede huisstijl moet daarom een perfecte afspiegeling zijn van de kernwaarden van uw bedrijf.

Websites

Merciyes Media zorgt voor webdesign op maat en stemt het unieke ontwerp helemaal af op uw wensen. Een website moet niet alleen mooi zijn, maar het moet ook verkopen!

…en meer!

Merciyes Media ontwerpt niet alleen logo`s en huisstijlen, ook kunt u bij ons terecht voor briefpapier, visitekaartjes, flyers, notitieblokken, roll-up banners en veel meer!

1-big

Heeft u interesse

pattern
http://merciyes.nl/wp-content/themes/yunik-installable/
http://merciyes.nl/
#EDB44D
style1
scrollauto
Loading posts...
#f0f0f0
on
none
loading
#f0f0f0
Sort Gallery
http://merciyes.nl/wp-content/themes/yunik-installable
on
no
yes
off
on
Newsletter Input text
on
off